021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای دبی | ویزای امارات متحده عربی

ویزای دبی (Dubai Visa) و ارائه درخواست ویزا برای امارات متحده عربی (UAE Visa)

دبی یکی از مقاصد بسیار محبوب گردشگران از سراسر دنیا می‌باشد. شما برای ورود به دبی و امارات نیاز به اخذ ویزای دبی و یا ویزای امارات متحده عربی دارید. هم‌چنین اگر علاقه‌مند به سفر توریستی به دبی هستید می‌توانید از خدمات تور دبی استفاده کنید تا در سریع‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه، بتوانید یک سفر رویایی به یکی از زیباترین نقاط دنیا داشته باشید.

امارات متحده عربی، یکی از کشورهای پیشرفته منطقه خاورمیانه است که از سمت جنوب با کشورمان همسایه می‌باشد، برای ورود به امارات که حالا یکی از معروف‌ترین مناطق گردشگری در دنیا است و از هرجای جهان به آن سفر می‌کنند، نیازمند اخذ ویزای امارت می‌باشید. این روزها دبی، مهم‌ترین شهر امارات، در سرتاسر جهان به آسمان‌خراش‌های بی‌نظیر، سازه‌های عظیم و امکانات تفریحی بی‌رقیبش مشهور است که ایرانیان زیادی هم قصد سفر به این شهر دیدنی را دارند؛ اما آیا می‌دانید نحوه دریافت ویزای دبی چگونه است؟ و برای دریافت رواید دبی به چه مدارکی نیاز دارید؟ و یا سفارت امارات کجاست؟ با ساحل شنی درخشان همراه باشید تا با مراحل و مدارک لازم جهت اخذ روادید امارات آشنا شوید.

امارات متحده عربیامارات متحده عربی (UAE)

کشور امارات متحده عربی در جنوب غربی آسیا و منطقه خاورمیانه جا خوش کرده است و مهمترین شهر این کشور پیشرفته، دبی نام دارد. دبی که حالا به داشتن آسمان خراش‌های بی‌نظیرش شهرت یافته است، هر ساله پذیرای تعداد بی‌شماری مسافر از شرق و غرب است. به همین دلیل تعداد خطوط هوایی فرودگاه بین‌المللی دبی، به ۸۰ می‌رسد که همین امر هم فرودگاه دُبی را به یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های جهان تبدیل کرده‌است.

 

دبی (Dubai)

دبی، در ساحل جنوب شرقی خلیج فارس قرار دارد و از سمت شمال شرقی به شارجه، از جنوب به ابوظبی و از جنوب شرقی به سلطان‌نشین عمان می‌رسد. مساحت این شهر عربی حدود ۴۱۱۴ کیلومتر مربع بوده و طبق آمار سرشماری که در سال ۲۰۱۸، در این شهر انجام‌شده ۳۰۱۰۲۶۱ نفر در این شهر زندگی می‌کنند.

ویزای دبی | ویزای امارات متحده عربی

ویزای دبی

مسافران عزیز ایرانی که قصد دیدن از دبی دارند و یا برای کار، تجارت و … عازم سفر به دبی هستند، باید در وحله اول مدارک لازم را تکمیل کنند. این ویزا در انواع مختلفی برای مسافران صادر می‌گردد که از قرار زیر می‌باشد:

  • ویزای توریستی دبی (۱۴ روزه)

  • ویزای یک ماه دبی

  • ویزای فوری دبی (۱۴ روزه توریستی)

  • ویزای سه ماهه دبی

  • ویزای یک ماهه مولتی دبی

  • ویزای سه ماهه مولتی دبی

ویزای دبی | ویزای امارات متحده عربی

مدارک مورد نیاز ویزای دبی

اگر قصد دارید که تنها برای برای دیدن و گردش از دبی، عازم این شهر شوید، نیاز دارید که ویزای توریستی امارات را دریافت کنید. برای اخذ ویزای دبی لازم نیست که به صورت حضوری در سفارت امارات حضور داشته باشید، چون نیاز به مصاحبه و انگشت‌نگاری ندارید.

برای اخذ ویزای دبی تنها کافی است اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه و یک قطعه عکس با پس‌زمینه سفید خود را به مراکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان ببرید تا تمام کارهای ویزای شما انجام شود. این ویزا در انواع ۱۴ روزه، یک ماهه و سه ماهه قابل دریافت است و بعضی مواقع، ویزای یک ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به دو ماهه نیز می‌باشد.

اگر شخصی که درخواست روادید دبی کرده است، دارای مهارت‌ها و تجربیات خاصی باشد، می‌تواند شغل ایده‌آلی در دبی برای خودش پیدا کند. اگر به زبان انگلیسی یا عربی هم مسلط باشد، دبی برایش بهشتی برای کار و زندگی خواهد بود. جهت درخواست برای ویزای کاری امارات، باید شرکت یا کارفرمایی در امارات داشته باشید که از شما برای کار دعوت کند. ابتدا یک ویزای کار سه ‌ماهه به شما داده می‌شود و در صورت تمایل، می‌توانید نسبت به تمدید آن اقدام کنید. این نکته را هم بدانید که اگر یک شغل تمام‌وقت در دبی داشته باشید، می‌توانید همسر خود را به دبی ببرید و یک کار نیمه‌وقت برایش پیدا کنید. هر روز کاری در دبی ۹ ساعت و در جمع، هفته‌ای ۴۷ ساعت است؛ در یک سال ۳۰ روز می‌توانید از مرخصی استفاده کنید. در ضمن، افراد بالای ۵۰ سال، نمی‌توانند ویزای کاری امارات دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری دبی عبارت‌اند از:

  • گذرنامه با ۶ ماه اعتبار
  • عکس گذرنامه‌ای
  • دعوت‌نامه کتبی و معتبر از سوی شرکت یا کارفرمای مورد نظر
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی حمایت مالیِ کارفرما یا شرکت
  • سند ازدواج (در صورت تاهل)
  • بیمه مسافرتی

ویزای دبی | ویزای امارات متحده عربی

نکاتی در مورد اخذ ویزای امارات

  • افراد زیر ۲۳ سال، بدون همراهی والدین یا همسر نمی‌توانند ویزا بگیرند. (ارائه اسکن پاسپورت یکی از والدین و صفحات شناسنامه الزامی است.)
  • کسانی که نامشان به‌عنوان همراه در گذرنامۀ همسرشان آمده است، نمی‌توانند ویزا بگیرند.
  • هزینه‌هایی که برای دریافت ویزا پرداخت کرده‌اید، قابل استراداد نیستند.
  • ممکن است در بعضی موارد، مدت‌زمان صدور ویزا بیشتر از حد انتظار طول بکشد.
  • افرادی که بیشتر از ۶۰ سال سن دارند، به‌سختی می‌توانند ویزا بگیرند.
  • اگر بعد از اتمام اعتبار ویزا، امارات را ترک نکنید، باید روزی ۱۰۰ درهم جریمه بدهید.
  • اگر می‌خواهید از شهری به جز دبی وارد امارات شوید، باید ویزای مخصوص به همان شهر را دریافت کنید.
  • همراه داشتن هرگونه داروهای خواب‌آور، مُسکن، آرام‌بخش و قرص‌های کدئین‌دار و هرگونه مواد مخدر ممنوع است و در صورت مشاهده ملزم به پرداخت جریمه خواهید شد.

ویزای دبی

اخذ ویزای دبی (چگونه ویزای دبی بگیریم؟)

برای اخذ ویزای امارات برای سفر به دبی تنها کافی است مدارک خواسته‌شده را به مرکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان ارسال کنید تا این مرکز برای ویزای دبی شما زود‌تر اقدام کند. ساحل شنی درخشان نماینده رسمی اسکای‌لاین در ایران می‌باشد و تنها کافی است با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید تا کادر مجرب این مرکز، شما متقاضیان روادید دبی را بیشتر راهنمایی کنند.

مطالب مرتبط

تصاویر

ارسال پاسخ