021-57938 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن اسپانیا | ویزای اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا

برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا باید در نظر داشت با توجه به قرارگیری کشور اسپانیا در قاره اروپا و حوزه شنگن، قوانین ویزای اسپانیا از قوانین ویزای شینگن پیروی می‌کند. شما با اخذ ویزای شینگن اسپانیا علاوه بر ورود به کشور اسپانیا می‌توانید به سایر کشورهای حوزه شنگن نیز سفر کنید. مورد قابل ملاحظه دیگر آن‌که متقاضیان ویزای شینگن اسپانیا و مسافران به کشور اسپانیا باید به آن توجه کنند این است که برطبق قوانین کشور اسپانیا باید پاسپورت (گذرنامه) و کارت شناسایی معتبر همیشه و در هر زمان و مکان همراه مسافرین باشد.

هم‌چنین باید توجه داشته باشید که ویزای شینگن اسپانیا به هیچ‌وجه قابل تمدید نیست و در صورت نیاز به اخذ مجدد ویزای شینگن باید به نزدیک‌ترین سفارت و کنسولگری کشور اسپانیا مراجعه کنید.

انواع ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا انواع مختلفی دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

ویزای توریستی یا گردشگری اسپانیا

گرفتن ویزای توریستی یا گردشگردی شینگن اسپانیا منوط به این است که اقامت شما در آن‌جا به‌مدت کوتاه و برای بازدید و تفریح باشد. از آن‌جا که این ویزا برای مدتی از پیش تعیین‌شده صادر می‌شود، به بازدیدکننده اجازه اقامت بیش از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

ویزای ترانزیت فرودگاهی

این ویزا فقط برای اسکان موقت در فرودگاه‌های اسپانیا بکار می‌رود.

ویزای اقامت بلند مدت برای تحصیل و کار

این ویزا برای متقاضیان تحصیل و کار در اسپانیا و یا کشورهای عضو حوزه شینگن صادر می‌شود و اجازه اقامت بلند مدت را به فرد می‌دهد.

مراحل دریافت ویزای شینگن اسپانیا

دریافت فرم تقاضای ویزا اولین کار برای گرفتن ویزای گردشگری اسپانیا می‌باشد که با مراجعه به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا، واقع در شهر تهران صورت می‌پذیرد. این فرم در دو نسخه تکمیل‌شده و فرد متقاضی ملزم به تحویل آن‌ها به همراه دیگر مدارک خواسته‌شده می‌باشد. فرد متقاضی برای ارائه مدارک و انجام مصاحبه حضوری باید در روز و تاریخ مشخصی که برای آن در نظر گرفته‌شده در محل حاضر شود. در نهایت تصمیم سفارت دربارهٔ روادید به عوامل مختلفی مانند مصاحبهٔ فرد متقاضی و تکمیل‌بودن مدارک ارائه‌شده به سفارت بستگی دارد. مسئله‌ای که می‌تواند قابل‌توجه باشد این است که از طریق تلفن امکان وقت‌گرفتن وجود ندارد. چنان‌چه فرد قصد سفر همراه با خانواده را داشته باشد، هر یک از اعضاء باید به صورت جداگانه فرم تقاضا پُر کنند.

ویزای شینگن اسپانیا | ویزای اسپانیامدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا کدامند؟

  • اصل شناسنامه
  • پاسپورت (گذرنامه): گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.
  • سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید؛ لازم به ذکر است در صورتی اسامی افراد دیگری به عنوان همراه در گذرنامه درخواست‌کننده ویزا ثبت شده‌باشد باید به ازای هر شخص نیز دو قطعه عکس رنگی تحویل داده‌شود.
  • محل زندگی و محل کار
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  • نسخه ترجمه‌شده از آخرین حکم کارگزینی کارمندان دولتی
  • گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌
  • نسخه ترجمه‌شده از مدارک رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت به زبان انگلیسی، و برای مالکین شرکت‌های خصوصی دو سری کپی از مدارک فارسی
  • کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها
  • نسخه ترجمه‌شده از کارت بازرگانی یا جوار کسب برای مشاغل آزاد
  • ریزِ عملیات‌های بانکی شخص در ماه آخر؛ که باید به‌صورت پرینت بر روی سربرگ انگلیسی و مُهرشده تحویل سفارت شود.
  • نسخه ترجمه‌شده از سند مالکیت و دو کپی از مدارک فارسی.
  • بلیت هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا
  • صورت‌حساب پرداخت‌شده هزینه هتل در تمام زمان اقامت در اسپانیا (در صورت نیاز)
  • بیمه‌نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان باید از بیمه مسافرت فردی یا گروهی بهره‌مند باشند؛ که این بیمه باید پوشش دهنده مخارج احتمالی بازگشت به وطن تحت مراقبت‌های پزشکی، مخارج احتمالی برای درمان و مخارج بیمارستانی اضطراری باشد و اعتبار آن تا به پایان رسیدن مدت اقامت فرد در کشورِ منطقه شنگن، تمام نشود. حداقل هزینه حق بیمه مبلغ سی هزار یورو می‌باشد و شرکت بیمه‌گذار می‌بایست نماینده‌ای معتبر در اسپانیا داشته باشد.

ویزای شینگن اسپانیا | ویزای اسپانیانکات اخذ ویزای شینگن اسپانیا

  • به همراه داشتن یک سری کپی از تمامی مدارک در زمان مصاحبه الزامی می‌باشد؛ زیرا پس از تطبیق، اصل مدرک‌ها به شما پس داده‌شده و کپی آن‌ها در سفارت اسپانیا نگه داشته می‌شود.
  • تمامی مدارک فارسی می‌بایست همراه با نسخه ترجمه‌شده رسمی باشند.
  • مدارک ارائه داده‌شده در مواردی که پذیرش صورت نگیرد، پس داده نخواهدشد.
  • به خاطر داشته باشید که به‌دلیل بالا بودن تعداد تقاضا در فصل تابستان و پیش از تعطیلات نوروز، امکان این وجود دارد که تعیین وقت مصاحبه تا چند هفته به‌طول انجامد و هم‌چنین بررسی مدارک ارائه‌شده و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. به همین دلیل برای تعیین تاریخ سفر به این موارد توجه داشته باشید.

صدور ویزای شینگن اسپانیا چقدر طول می‌کشد؟

معمولاً بررسی اولیه مدارک برای صادر شدن ویزا تا دو هفته طول می‌کشد. به طور کلی وضعیت متقاضی تا ۶ هفته پس از ارائه مدارک به سفارت مشخص می‌شود؛ اگرچه ممکن است جهت تکمیل مدارک به چند هفته بیشتر نیز نیاز باشد.

هزینه صدور ویزای شینگن اسپانیا

فرد متقاضی برای صدور ویزای شینگن اسپانیا به ازای هر فرد بزرگسال ۶۰ یورو و هر کودک ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو هنگام تحویل مدارک به کنسولی و به‌صورت نقد پرداخت می‌کند. مبلغ اخذ شده به منظور بررسی درخواست و مدارک بوده و غیرقابل بازگشت می‌باشد.

چگونه ویزای شینگن اسپانیا بگیرم؟

شما می‌توانید در ساعات اداری با کارشناسان و متخصصان آژانس ساحل شنی درخشان به شماره ۵۷۹۳۸ تماس حاصل کنید تا از مشاوره رایگان اخذ ویزای شینگن اسپانیا بهره ببرید و مراحل کار را دنبال کنید.

تصاویر

ارسال پاسخ

شانزده + چهارده =