021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن ایتالیا | ویزای ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا

ایتالیا یکی دیگر از کشورهای قاره اروپا و منطقه شنگن می‌باشد. اتباع ایرانی برای ورود به ایتالیا نیاز به ویزای شینگن ایتالیا و یا ویزای ایتالیا دارند. ویزای ایتالیا از قوانین ویزای شینگن پیروی می‌کند. بنابراین شما با ورود به کشور ایتالیا و با داشتن ویزای شینگن می‌توانید به تمام کشورهایی حوزه شینگن و تمام کشورهایی که از قوانین ویزای شنگن اروپا پیروی می‌کنند، سفر کنید.

ویزای شینگن ایتالیا | ویزای ایتالیا

انواع ویزای شینگن ایتالیا (ویزای ایتالیا)

ویزاهای مختلفی برای ورود به کشور ایتالیا وجود دارد که با توجه به هدف شما از سفر به کشور ایتالیا، می‌بایست یکی از انواع این ویزاها را جهت اقدام، انتخاب کنید. در کل ویزاهای ایتالیا به دو دسته ویزاهای کوتاه‌مدت و ویزاهای بلند مدت (اقامت) تقسیم‌بندی می‌شوند. در ادامه به بررسی انواع ویزاهای ایتالیا و شرایط هر کدام خواهیم پرداخت.

ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا یا روادید نوع A ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – نوع A)

این ویزای کوتاه‌مدت مخصوص افرادی می‌باشد که در جریان مسیر سفر هوایی خود در فرودگاه‌هایی ایتالیا توقف خواهندداشت و مدت زمانی را در این فرودگاه‌ها سپری خواهند کرد. شما با این ویزا نمی‌توانید از محدوده فرودگاه‌های کشور ایتالیا خارج شوید.

ویزای نوع B ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – نوع B)

این ویزای کوتاه‌مدت مخصوص افرادی می‌باشد که قصد سفر زمینی دارند و در مسیر سفرشان از ایتالیا نیز عبور خواهند کرد. شما با داشتن این ویزا، مدت زیادی نمی‌توانید در کشور ایتالیا بمانید.

ویزای توریستی یا گردشگری ایتالیا (روادید دیدار با دوستان و آشنایان) و یا ویزای نوع C ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – نوع C)

این ویزای کوتاه‌مدت مخصوص گردشگرانی می‌باشد که قصد گشت‌وگذار در کشور توریستی ایتالیا را دارند و می‌خواهند از جاذبه‌های گردشگری ایتالیا استفاده کنند. هم‌چنین افرادی که قصد دیدار با دوستان و اقوام را داشته‌باشند هم می‌توانند از این ویزا استفاده کنند.

ویزای تجاری ایتالیا یا ویزای ایتالیا نوع D یا روادید ملی ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – نوع D)

این ویزا فقط مخصوص تُجاری می‌باشد که به قصد تجارت و دادوستد، قصد ورود به کشور ایتالیا را دارند. با این ویزا اجازه چندین بار ورود به کشور ایتالیا را خواهند داشت تا بتوانند به امور تجاری مرتبط با کسب‌و‌کار خود بپردازند.

ویزای پزشکی ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – پزشکی)

این ویزا مخصوص افرادی می‌باشد که قصد استفاده از خدمات درمانی و پزشکی را در کشور ایتالیا دارند.

ویزای تحصیلی ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – تحصیلی)

این ویزا مخصوص افرادی می‌باشد که قصد ادامه تحصیل در ایتالیا را دارند، می‌باشد.

ویزای شینگن ایتالیا | ویزای ایتالیاسایر ویزاهای ایتالیا

  • ویزای فرهنگی – ورزشی ایتالیا

  • ویزای مقام‌های رسمی جهت سفر به ایتالیا

  • ویزای افرادی که دارای همسری می‌باشند که شهروند ایتالیا می‌باشد.

  • ویزای افراد زیر سن قانونی جهت ورود به ایتالیا

با توجه به این‌که بیشتر ایرانیان بدنبال اخذ ویزای توریستی (نوع C) ایتالیا می‌باشند در ادامه روند دریافت ویزای توریستی ایتالیا را شرح خواهیم داد.

مراحل اخذ ویزای توریستی ایتالیا (ویزای شینگن ایتالیا – توریستی)

جهت دریافت ویزای توریستی کشور ایتالیا می‌بایست در ابتدا فُرم تقاضای روادید ایتالیا را تکمیل کنید. سپس اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا کنید. و در نهایت برای انجام مصاحبه، تحویل مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه فرمایید.

می‌توانید جهت مشاوره و اطلاع از شرایط و سایر موارد مربوط به اخذ ویزای ایتالیا با متخصصین ما در زمینه ویزای شنگن در آژانس ساحل شنی درخشان با شماره تلفن ۵۷۹۳۸ تماس حاصل کنید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا

  • فُرم درخواست ویزای شینگن
  • ۲ قطعه عکس با اندازه ۳*۴ سانتی‌متر که می‌بایست بدون رتوش باشد.
  • پاسپورت (گذرنامه) با حداقل دو برگه سفید یا آزاد که دارای حداقل سه ماه اعتبار باقی‌مانده از تاریخی که متقاضی، منطقه شنگن را در پایان سفر ترک خواهد کرد، باشد.
  • پرداخت هزینه صدور ویزای ایتالیا که بصورت نقدی و در وجه یورو می‌بایست پرداخت شود. (جهت اطلاع از قیمت بروز صدور هزینه ویزای شینگن ایتالیا با شماره تلفن ۵۷۹۳۸ تماس حاصل فرمایید.)
  • دعوت‌نامه تکمیل‌شده مطابق نمونه پیوست‌شده
    در صورتی‌که متقاضی ویزای ایتالیا بوسیله یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در کشور ایتالیا دارد، دعوت شود، فرد دعوت‌کننده باید نمونه دعوت‌نامه را تکمیل کند و تصویر یکی از مدارک شناسایی زیر را به آن ضمیمه کند:
    – شهروندان ایتالیایی: پاسپورت (گذرنامه) یا شناسنامه معتبر
    – شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزای (روادید) درخواستی
  • اصل و تصویر شناسنامه متقاضی ویزای ایتالیا به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • اصل و تصویر از مدارک شغلی متقاضی ویزای ایتالیا به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
    – برای مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها: جدیدترین روزنامه رسمی که از تاریخ آن بیشتر از سه سال نگذشته باشد. روزنامه رسمی باید شامل اطلاعات تأسیس و ثبت شرکت و نام منقاضی باشد. در صورتی‌که از تاریخ روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، متقاضی می‌بایست یک روزنامه رسمی جدید که در آن به تغییرات احتمالی نیز اشاره شده‌است، ارائه‌دهد. یا متقاضی می‌تواند یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت حتی با وجود عدم ثبت تغییرات ارائه‌دهد.
    – برای افرادی که شغل آزاد دارند: متقاضی می‌بایست پروانه کسب که توسط اداره مربوطه صادر شده یا کارت بازرگانی ارائه‌دهد.
    – سایر مشاغل وابسته و افرادی که کارمند دولت می‌باشند: ارائه یک لیست از پرداختی‌های شش ماه اخیر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی که توسط سازمان یا مؤسسه دولتی یا نمیه‌دولتی صادر شده‌است. هم‌چنین متقاضی می‌تواند یک معرفی‌نامه از طرف شرکتی که در آن کار می‌کند، ارائه‌دهد که در آن به رابطه کاری وی با شرکت و سمت شغلی وی در آن شرکت اشاره شده‌باشد.
  • اصل و تصویر مدارک مالی متقاضی که نشان‌دهندهٔ تمکن مالی متقاضی و توانایی او برای تأمین مالی سفر به همراه ترجمه‌های آن به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
    – پرینت صورت‌حساب و گردش مالی سه ماهه آخر متقاضی که توسط بانک مربوطه مُهر و امضاء شده باشد.
    یا
    – داشتن کارت اعتباری بین‌المللی متقاضی مانند: Visa, Mastercard, American Express, … و ارائه پرینت از حساب مورد نظر
    یا
    – ضمانت‌نامه بانکی (Fideiussione bancaria) که توسط فرد دعوت‌کننده برای متقاضی ویزای شینگن ایتالیا در یکی از بانک‌ها و یا شرکت‌های بیمه در ایتالیا ایجاد می‌شود. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید از مبلغی که در جدول مربوطه در کنسولگری مشخص‌شده، کمتر باشد.
    – هم‌چنین در صورتی‌که متقاضی دارای سند ملکی باشد، توسط کنسولگری در پرونده وی لحاظ می‌شود.
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو که کل دوره اقامت فرد متقاضی در منطقه شینگن را پوشش‌دهد.
  • اصل و تصویر بلیت هواپیما یا رزرو بلیت هواپیما
  • اصل و تصویر رزرو هتل در ایتالیا و هم‌چنین ارائه برنامه سفری در ایتالیا
  • تصویر صفحه اول پاسپورت (گذرنامه) و هم‌چنین تصویر ویزاهای (روادید) گذشته (در صورت موجود بودن)

هم‌چنین کنسولگری ایتالیا ممکن است به دلایل مختلف مدارک دیگری نیز از متقاضی بخواهد.

ویزای توریستی ایتالیا

مراحل و مدارک اخذ ویزای تجاری ایتالیا

برای گرفتن ویزای تجاری ایتالیا هم می‌بایست با تکمیل کردن فُرم درخواست ویزای ایتالیا و اخذ وقت سفارت ایتالیا، اقدام کنید. در ادامه مدارک لازم برای گرفتن روادید تجاری ایتالیا را ذکر خواهیم‌کرد.

  • تکمیل‌کردن فرم درخواست ویزای شینگن ایتالیا
  • دو قطعه عکس با اندازه ۳ در ۴ سانتی‌متر که روتوش‌شده هم نباشد.
  • پاسپورت (گذرنامه) با حداقل دو صفحه آزاد که تاریخ اعتبار آن حداقل سه ماه از تاریخی باشد که متقاضی قصد دارد منطقه شنگن را ترک کند.
  • هزینه صدور روادید ایتالیا که می‌بایست به‌صورت نقدی و در وجه یورو واریز شود. جهت اطلاع از قیمت بروز برای صدور ویزای ایتالیا با کارشناسان ما در مرکز ساحل شنی درخشان به شماره ۵۷۹۳۸ تماس حاصل کنید.
  • دعوت‌نامه بروی سربرگ شرکت ایتالیایی که می‌بایست مطابق مدل ضمیمه‌شده باشد.
  • ارائه مدرک یا گواهی ارسالی برای متقاضی که نشان‌دهنده‌ٔ اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) باشد.
  • معرفی‌نامه بروی سربرگ شرکت یا سازمان یا مؤسسه ایرانی که فرد متقاضی در آن‌جا کار می‌کند که شامل اطلاعات زیر می‌باشد:
    – مشخصات شناسنامه‌ای متقاضی شامل: نام، نام خانوادگی، محل تولد و تاریخ تولد
    – اطلاعات پاسپورت و یا گذرنامه متقاضی شامل: شماره گذرنامه، تاریخ، محل صدور و تاریخ انقضای گذرنامه
    – عنوان شغلی متقاضی
    – ارائه توضیحاتی در خصوص روابط تجاری بین طرف ایرانی و ایتالیایی
    – تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی
    – ارائه تأییدیه توسط طرف ایرانی مبنی بر تقبل کلیه هزینه‌های سفر و اقامت متقاضی ویزای ایتالیا
  • مدارکی که نشان‌دهندهٔ معاملات تجاری با شرکت ایتالیایی باشد.
  • اصل و تصویر شناسنامه فرد متقاضی ویزای ایتالیا به همراه ترجمه آن به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • مدارکی که نشان‌دهندهٔ واقعی‌بودن و فعال‌بودن شرکت یا سازمان یا مؤسسه ایرانی باشد.
    – ارائه جدیدترین روزنامه رسمی شرکت که از تاریخ آن سه سال بیشتر نگذشته باشد.
    یا
    – پروانه کسب
    یا
    – کارت بازرگانی
    – در صورتی‌که فرد متقاضی هیچ‌کدام از موارد ذکر‌شده را نداشته باشد و به‌صورت کارمند مشغول کار باشد، می‌بایست یک گواهی اشتغال به کار از جایی که برای آن مشغول به کار می‌باشد دریافت کند و به همراه لیست پرداختی شش ماه اخیر بیمه شغلی ارائه‌دهد.
    یا
    – کارت پرسنلی که توسط سازمان‌های دولتی یا نیمه‌دولتی صادر شده‌است.
  • اصل و تصویر مدارک مالی که نشان‌دهندهٔ تمکن مالی فرد متقاضی و توانایی پرداخت هزینه‌های سفر و اقامت باشد. بدین جهت می‌بایست پرینت سه ماه اخیر گردش حساب جاری را با مهُر و امضای بانک را ارائه‌داد.
  • تصویر بلیط هوایپما یا رزرو بلیط هواپیما
  • تصویر بیمه مسافرتی متقاضی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو که کل مدت اقامت متقاضی در حوزه شنگن را پوشش دهد.
  • تصویر صفحه اول پاسپورت و تصویر ویزاهای گذشته در صورت موجود بودن

ویزای شینگن ایتالیا | ویزای ایتالیا

نکاتی که می‌بایست جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا به آن‌ها توجه نمود:

  • علاوه بر مدارک ذکر‌شده برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا، برای هر فرد متقاضی بسته به شغل و مدرکی که دارد، ممکن است مدارک دیگری نیز لازم باشد.
  • در صورت درخواست ویزای ایتالیا برای کودکان زیر ۱۲ سال، مدارک آن‌ها می‌بایست توسط والدین یا قیم قانونی آن‌ها ارائه گردد.
  • می‌توان برای اخذ وقت سفارت ایتالیا از طریق شرکت طرف قرارداد سفارت ایتالیا یعنی کاکس اند کینگس گلوبال سرویس منیجمنت ( سنگاپور) پی تی ال لیمیتد در تهران نیز اقدام کرد.
  • از تمام متقاضیان ویزای شینگن ایتالیا به غیر از کودکان زیر ۱۲ سال انگشت‌نگاری صورت می‌پذیرد.
  • درخواست‌هایی که شامل مدارک ناقص، ناخوانا، مبهم و یا متناقض باشد با رد درخواست ویزا مواجه می‌شوند.

چگونه ویزای شینگن ایتالیا بگیریم؟

شما می‌توانید جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا و یا روادید ایتالیا و همین‌طور ویزای شینگن و یا گرفتن وقت سفارت ایتالیا با کارشناسان و متخصصین ما در مرکز ساحل شنی درخشان به شماره ۵۷۹۳۸ تماس حاصل فرمایید. متخصصین ما در سریع‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه جهت گرفتن ویزای ایتالیا برای شما اقدام خواهندکرد.

تصاویر

ارسال پاسخ

9 + هفده =