021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن بلژیک | ویزای بلژیک

ویزای شینگن بلژیک و ارائه درخواست ویزا برای کشور بلژیک (Apply for VISA to Belgium)

بلژیک یکی دیگر از کشورهای منطقه شنگن و قاره اروپا می‌باشد که برای ورود به آن نیاز به ویزای شینگن بلژیک و یا ویزای بلژیک می‌باشد. هم‌چنین شما با داشتن ویزای شینگن می‌توانید به سایر کشورهای حوزه شینگن و کشورهایی که از قوانین ویزای شینگن پیروی می‌کنند، سفر کنید. در ادامه با کشور بلژیک و نحوه اخذ ویزای شینگن بلژیک بیشتر آشنا خواهیم شد.

بلژیکبلژیک

کشور بلژیک (Belgium) با نام رسمی پادشاهی بلژیک در غرب قاره اروپا واقع شده‌است. بلژیک یکی از اعضای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن می‌باشد. بلژیک که پایتخت آن شهر معروف بروکسل می‌باشد با کشورهای هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه همسایه می‌باشد.

در بلژیک بیشتر به زبان‌های هلندی، فرانسوی و آلمانی صحبت می‌شود. کشور بلژیک که زمانی به عنوان «میدان جنگ اروپا» معروف بود در حال حاضر میزبان نهادها و سازمان‌های مهمی هم‌چون اتحادیه اروپا و ناتو می‌باشد. کشور بلژیک که معروف‌ترین محصول آن شکلات می‌باشد، دارای ۱۰۵۸۴۵۳۴ نفر (حدود ده میلیون نفر) جمعیت و مساحت ۳۰۵۲۸ کیلومتر مربع می‌باشد.

ویزای شینگن بلژیک یا ویزای بلژیک

با توجه به عضویت بلژیک در پیمان شنگن و پیروی از قوانین ویزای شینگن اروپا شما برای ورود به بلژیک نیاز به ویزای شینگن بلژیک دارید.

ویزای بلژیکانواع ویزای شینگن بلژیک

برای ورود به بلژیک، انواع مختلفی ویزا وجود دارد که به دو دسته کلی ویزای کوتاه مدت و ویزای بلند مدت تقسیم شده‌اند. شما می‌بایست با توجه به اهداف سفر خود به بلژیک برای یکی از این نوع ویزاها اقدام کنید. در ادامه به بررسی انواع ویزاهای بلژیک خواهیم پرداخت.

ویزای کوتاه مدت بلژیک (Short Term Visa)

ویزاهای کوتاه مدت بلژیک خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه به بررسی این نوع ویزاها می‌پردازیم.

  1. ویزای گردشگری بلژیک (Tourist Visa)

    این ویزا مخصوص افرادی می‌باشد که به قصد بازدید و گشت‌وگذار می‌خواهند به کشور بلژیک سفر کنند و از جاذبه‌های گردشگری بلژیک و دیدنی‌ها آن لذت ببرند.

  2. ویزای تجاری بلژیک (Business Visa)
    اگر بدنبال فعالیت‌های تخصصی مانند تجارت، تحقیق و پژوهش، شرکت در کنفرانس‌ها، سمینارها و یا نمایشگاه‌ها هستید، می‌توانید برای ویزای تجاری بلژیک اقدام کنید.

  3. ویزای دیدار اقوام و دوستان (Visiting Family And Friends Visa)
    این ویزا مخصوص افرادی می‌باشد که قصد بازدید از خانواده و یا آشنایان خود را دارند و در خانه آن‌ها اقامت خواهند داشت.

  4. ویزای ورزشی-فرهنگی (Sport-Cultural Visa)

  5. ویزای ازدواج (Visa for marriage)

  6. ویزای دستورالعمل اروپا در سال ۲۰۰۴ میلادی (European Directive 2004)

  7. ویزای زندگی مشترک (Cohabitation Visa)

  8. ویزای درمان پزشکی (Medical treatment)

  9. ویزای تحصیلی بلژیک (Study Visa)

  10. ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport Transit)

ویزای شینگن بلژیک | ویزای بلژیک

ویزای بلند مدت بلژیک (Long Term Visa)

ویزاهای بلند مدت بلژیک نیز انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  1. ویزای تحصیلی یا اقامت به جهت تحصیل در بلژیک (Study or study related stay)

  2. ویزای الحاق به خانواده جهت پیوستن به والدین بلژیکی (Family Reunification to join Belgian Parents)

  3. ویزای کار و یا اجازه کار در بلژیک (Work visa and work permit)

  4. ویزای الحاق به خانواده جهت پیوستن به همسر (Visa for Family Reunification to join Spouse)

  5. ویزای الحاق به خانواده در صورتی‌که فردی که در بلژیک زندگی می‌کند، شهروند اتحادیه اروپا و یا منطقه اقتصادی اروپا نمی‌باشد. (Family Reunification if person in Belgium is a not a citizen of a European Member state nor a citizen of the EEA)

  6. ویزای پرستار کودک (Au Pair)

شما می‌توانید با استفاده از خدمات ویزای شینگن بلژیک در شرکت ساحل شنی درخشان برای ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای دیدار اقوام و دوستان اقدام کنید. جهت اخذ ویزای بلژیک با شماره ۵۷۹۳۸ تماس حاصل کنید. متخصصین ویزای شنگن در انتظار شما هستند.

ویزای شینگن بلژیک | ویزای بلژیک

مدارک مورد ویزای شینگن بلژیک

در ادامه به بررسی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی یا گردشگری، ویزای تجاری و ویزای دیدار اقوام و دوستان در بلژیک خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی (Tourist Visa) یا گردشگری بلژیک (اقامت کوتاه مدت)

  • اصل پاسپورت و یا گذرنامه: گذرنامه‌ای که حداقل سه ماه از تاریخی که حوزه شنگن را ترک می‌کنید، هم‌چنان معتبر باشد؛ یا اگر چندین سفر دارید، از آخرین تاریخی که حوزه شنگن را ترک می کنید، باید طی ۱۰ سال گذشته صادر شده‌باشد. توصیه می‌شود که گذرنامه شما حداقل یک برگه دو طرف سفید (پشت و رو سفید) به منظور ثبت ویزاها داشته باشد. هم‌چنین گذرنامه باید توسط متقاضی ویزای شینگن بلژیک امضاء شده باشد.
  • فرم درخواست ویزای شینگن: فرم تکمیل‌شده به زبان آلمانی، هلندی، فرانسوی یا انگلیسی که با ذکر تاریخ به امضای فرد متقاضی ویزای شینگن بلژیک رسیده‌باشد. بعد از تکمیل ثبت‌نام آنلاین در سایت Visa On Web (Visa application for Belgium)، یک فرم بارکددار ظاهر می‌شود. این فرم را پرینت‌کرده و در مدارک خود نگهداری نمایید. برای درخواست‌های خانوادگی و یا گروهی، هر یک از افراد باید یک فرم بارکددار مجزا داشته باشند. اگر فردی زیر سن قانونی باشد (زیر ۱۸ سال)، فرم درخواست ویزای شینگن باید توسط والدین و یا سرپرست قانونی وی (قیم) امضاء شود.
  • دو قطعه عکس با پس‌زمینه سفید و ساده در اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتی‌متر که در شش ماه گذشته گرفته شده‌باشد.
  • برنامه سفر: جزئیات برنامه سفر شما به بلژیک که به زبان آلمانی، فرانسوی یا انگلیسی نوشته شده‌باشد.
  • تصویر رزرو دو طرفه بلیط هواپیما
  • تأییدیه رزرو هتل که می‌بایست با تاریخ رزرو پرواز مطابقت داشته‌باشد.
  • مدارک اشتغال و توانایی مالی
    برای کارمندان:
    – گواهی اشتغال به‌کار: یک گواهی امضاء شده، تاریخ‌دار و مُهر شده بروی سربرگ شرکت محل کار همراه با اطلاعات تماس شرکتی که در آن مشغول به‌کار می‌باشید. هم‌چنین ذکر نام متقاضی ویزای شینگن بلژیک، سمت، حقوق و سال‌های استخدام الزامی می‌باشد.
    – مجوز مرخصی از طرف کارفرما
    – فیش حقوقی درآمد سه ماهه اخیر
    – مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه)
    – صورت‌حساب بانکی متقاضی ویزای شینگن بلژیک برای ۶ ماه گذشته: در این صورت‌حساب بانکی، واریز حقوق به این حساب مشخص شود.
    برای کارفرمایان، مشاغل آزاد، خویش‌فرما:
    – مجوز کسب و کار معتبر و یا مجوز بهره‌برداری
    – روزنامه رسمی شرکت
    – مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه)
    – صورت‌حساب بانکی متقاضی ویزای شینگن بلژیک برای ۶ ماه گذشته: در این صورت‌حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.
    – رسید آخرین پرداخت مالیات
    برای افراد بازنشسته:
    – حکم بازنشستگی صادرشده توسط مقامات ذیربط
    – صورت‌حساب بانکی متقاضی ویزای شینگن بلژیک برای ۶ ماه گذشته: در این صورت‌حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.
    برای همراهان، در صورت شاغل نبودن:
    – همسر: شناسنامه
    – فرزندان:
    — مدرک اثبات نسبت خانوادگی از طریق سند تولد (شناسنامه، شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است.)
    — گواهی اشتغال به تحصیل (با توجه به سن فرزند)
    — افراد زیر سن قانونی که به تنهایی سفر می کنند: اجازه از طرف هر دو والدین
    — افراد زیر سن قانونی که با یکی از والدین سفر می کنند: اجازه از طرف ولی دیگر
    مدارک لازم برای افراد زیر سن قانونی:
    – تصویر شناسنامه
    – موافقت والدین یا سرپرست قانونی (قیم) وی که مجوز امضاء‌شده آن در دفتر استاد رسمی ثبت شده‌باشد. برگه اصلی مجوز و کپی آن مورد نیاز می‌باشد.
  • اثبات وابستگی در ایران
  • بیمه مسافرتی (بیمه درمانی و پزشکی): بیمه می‌بایست تمام مدت اقامت شما در حوزه شنگن را و با حداقل مبلغ ۳۰ هزار یورو پوشش دهد.
  • تصویر گذرنامه‌ها و ویزاهای شنگن قدیمی: اگر در ۵ سال گذشته ویزای شنگن داشته‌اید، می‌توانید به همراه فرم درخواست ویزای شینگن، تصویر و یا کپی ویزاهای شنگن را به همراه صفحه اطلاعات شخصی پاسپورت قدیمی خود ارائه دهید.

ویزای شینگن بلژیک | ویزای بلژیک

مدارک مورد نیاز برای ویزای تجاری (Business Visa) بلژیک

جهت اقدام برای ویزای تجاری بلژیک علاوه بر مدارکی که برای ویزای توریستی بلژیک گفته شد، به مدارک زیر نیز نیاز است.

  • دعوت‌نامه: دعوت‌نامه امضاء و یا مُهر شد از طرف یک تاجر و یا یکی از مسئولین شرکت که در آن هدف از سفر و تاریخ سفر ذکر شده‌باشد. هم‌چنین مدارکی دیگری که نشان‌دهنده رابطه تجاری یا حرفه‌ای شرکت، بلیت ورود، تأییدیه ثبت‌نام در کنفرانس، نمایشگاه، سمینار، کنگره و … مورد نیاز می‌باشد. در صورتی‌که سازمان و یا شرکت میزبان، هزینه‌های سفر را پوشش می‌دهد، این مورد نیز باید ذکر شود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دیدار اقوام و دوستان (Visiting Family And Friends Visa) در بلژیک

جهت اقدام برای ویزای دیدار اقوام و دوستان در بلژیک علاوه بر مدارکی که برای ویزای توریستی بلژیک گفته شد، به مدارک زیر نیز نیاز است.

  • اثبات توانایی مالی میزبان: در صورتی‌که تعهد رسمی داده‌باشد، مدارک زیر مورد نیاز است:
    – فیش حقوقی درآمد سه ماه گذشته میزبان و برگه مالیات حقوق
    – تعهد رسمی (ضمیمه ۳Bis/bijlage 3Bis) از شهرداری در بلژیک که اصل و کپی مدرک (پشت و رو) مورد نیاز می‌باشد.
    – ترکیب اعضای خانواده
    – کارت شناسایی میزبان به همراه کپی از پشت و روی کارت
  • دعوت‌نامه از طرف میزبان: دعوت‌نامه که از طرف خانواده و یا دوست می‌باشد و شامل اطلاعات زیر است:
    – نام خانوادگی، نام، آدرس، شماره تماس و ایمیل‌ (در صورت وجود) فرد دعوت‌کننده (میزبان)
    – نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، جنسیت، ملیت و شماره پاسپورت فرد دعوت‌شده (میهمان یا متقاضی ویزای شینگن بلژیک)
    – مدت زمان اقامت در بلژیک و تعداد دفعات ورود
    – توضیح نوع نسبت با فرد میهمان
    – دعوت‌نامه می‌بایست از سوی دعوت‌کننده یا دعوت‌کنندگان امضاء شود.
  • کپی مدرک نسبت خانوادگی بین میزبان (دعوت‌کننده) و میهمان (دعوت‌شونده یا متقاضی ویزای شینگن بلژیک):
    – ترجمه شناسنامه برای افرادی که دعوت‌کننده از اعضای خانواده آن‌ها می‌باشد، الزامی است.
  • مدارک ارتباط با دوستان: در صورتی‌که فرد دعوت‌کننده از دوستان فرد دعوت‌شونده می‌باشد، می‌بایست مدارکی دال بر ارتباط و دوستی مثل عکس، ایمیل و … ارائه دهد.
  • کپی مدرک هویتی فرد دعوت‌کننده: کپی پشت و رو از کارت شناسایی بلژیکی و یا مجوز اقامت فرد یا افراد دعوت‌کننده

اخذ ویزای شینگن بلژیک (چگونه ویزای شینگن بلژیک بگیریم؟)

شما می‌توانید جهت اخذ ویزای شینگن بلژیک و یا ویزای شینگن با متخصصین ما در مرکز ساحل شنی درخشان نماینده انحصاری اسکای‌لاین در ایران تماس حاصل کنید و برای ویزای بلژیک اقدام کنید.

تصاویر

Leave a Reply