021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن فرانسه | ویزای فرانسه

ویزای شینگن فرانسه (France Schengen Visa) و ارائه درخواست ویزا برای کشور فرانسه (Apply for VISA to FRANCE)

کشور فرانسه یکی دیگر از اعضای هم‌پیمان شینگن است که شما مسافران عزیز ایرانی برای سفر به این کشور دیدنی، باید اقدام به اخذ ویزای شینگن فرانسه کنید. متقاضیان ویزای فرانسه با دریافت ویزای شنگن فرانسه از طریق سفارت فرانسه می‌توانید به فرانسه و هم‌چنین دیگر کشور‌های حوزه شنگن سفر کنید و لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان خود داشته باشید.

کشور فرانسه به متقاضیان روادید فرانسه اعلام نموده: «برای دریافت ویزای فرانسه حتماً به سایت سفارت فرانسه مراجعه کنند و با تکمیل مدارک ویزا اقدام به دریافت وقت سفارت کنند و یا این کار را به مراکز اخذ ویزا که مورد تأیید سفارت فرانسه هستند، محول کنند تا با خیال آسوده بتوانند برنامه سفر خود را به جلو هدایت کنند.»

فرانسهفرانسه (France)

فرانسه کشور باشُکوه و تاریخی به پایتختی پاریس، در قاره سبز اروپا واقع شده‌است. فرانسه حالا به یکی از برترین کشورهای جهان از نظر گردشگری تبدیل شده‌است که تعداد بسیاری از گردشگران در تکاپوی رفتن به این کشور هستند تا از جاذبه‌های بی‌نظیر و زبان‌زدش دیدن کنند و با دیدن طبیعت بکر و بی‌نظیرش، روح خود را صیقل دهند.

فرانسه با داشتن بیش‌ از ۶۵ میلیون تن در خاکی به مساحت ۶۴۰٬۶۷۹ کیلومتر مربع، سومین کشور بزرگ در سرتاسر اروپا محسوب می‌شود. مردم فرانسه به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند و پول رایج این کشور یورو می‌باشد.

ویزای شینگن فرانسه یا ویزای فرانسه (France Visa)

برای دریافت روادید فرانسه همانند دیگر کشورهای دیگر منطقه شنگن باید ابتدا به سایت سفارت فرانسه مراجعه کنید و فُرم مربوط به وقت سفارت فرانسه را پُر کنید. فراموش نکنید که باید اطلاعات به‌صورت دقیق و کامل و برای هر نفر به تنهایی تکمیل گردد. اگر سفرتان به فرانسه همراه با خانواده است اطلاعات و فُرم وقت سفارت فرانسه را می‌توانید در یک ایمیل ارسال کنید ولی هر فرد، فرمی جداگانه باید داشته باشد.

ویزای شینگن فرانسه | ویزای فرانسهنکاتی در مورد اخذ ویزای فرانسه

  • در هنگام مشخص‌کردن وقت سفارت هر کس باید فُرم را جداگانه تکمیل و برای سفارت فرانسه ارسال نماید. حضور تمام افراد متقاضی ویزای فرانسه در وقت تعیین‌شده الزامی است به جزء کودکان زیر ۱۲ سال.
  • وقت سفارت فرانسه قابل تغییر و یا تمدید نیست و در صورت مشکل در همان تاریخ و روز باید دوباره اقدام به ارسال فُرم وقت سفارت کنید.
  • بعد از دریافت تأییدیه وقت سفارت، باید مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه خود را تکمیل کنید تا مدرک و یا سندی کم نباشد، در غیر این‌صورت با درخواست ویزای شما موافقت نخواهد شد.
  • حتماً ۳ ماه قبل از تاریخ سفرتان به فرانسه اقدام به دریافت ویزای فرانسه کنید. چون مدت زمان بررسی سفارت برای موافقت با ویزای شما از ۲ هفته تا ۶ هفته طول می‌کشد.

انواع ویزای شینگن فرانسه

  • ویزای توریستی فرانسه (French Tourist/Visitor Visa)

  • ویزای تجاری (France Visa for Business Purposes)

  • ویزای فرانسه برای اهداف پزشکی (France Visa for Medical Purposes)

  • ویزای فرانسه برای اهداف فرهنگی، ورزشی، خدمه فیلم و مذهبی (France Visa for Culture, Sports, Film Crew or Religious Purposes)

  • ویزای فرانسه برای اعضای نمایندگی های رسمی (France Visa for Members of Official Delegations)

  • ویزای فرانسه برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی (France Visa for Study, Training, Research, or other type of Internship Purposes)

  • ویزای فرانسه برای همسر/شوهر یک شهروند فرانسوی (France Visa For The Wife/Husband of a French citizen)

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی فرانسه (French Airport Transit Visa)

  • ویزای فرانسه برای کودکان زیر سن قانونی (France Visa for Underage Children)

  • ویزای فناوری فرانسه (France Tech Visa)

شما می‌توانید با استفاده از خدمات ویزای شینگن و ویزای شینگن فرانسه در مجموعه ساحل شنی درخشان برای ویزای توریستی فرانسه و ویزای تجاری فرانسه اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره کارشناسان ویزای شنگن با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید. متخصصین ویزای شنگن در انتظار شما هستند.

ویزای شینگن فرانسه | ویزای فرانسه

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن فرانسه

بعد از مشخص‌شدن وقت سفارت فرانسه تا آن روز وقت دارید تا مدارک مورد نیاز برای ویزای شنگن خود را کامل کنید. در ادامه مدارک لازم بطور خلاصه ذکر شده‌است تا بتوانید بدون هیچ نقصی مدارک اخذ ویزای خود را تکمیل کنید.

  • پرینت تأییدیه وقت سفارت فرانسه در پرونده اخذ ویزا الزامی است تا اجازه ورود به سفارت را داشته باشید. (فُرم درخواست ویزای فرانسه باید به زبان انگلیسی و یا فرانسه ترجمه‌شده باشد.)
  • دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ سانتی‌متری با پس‌زمینه سفید.
  • اصل گذرنامه متقاضی ویزا به همراه کپی گذرنامه.
    به یاد داشته باشید که اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی باشد و حتماً دارای دو برگ سفید بدون امضاء باشد. هم‌چنین اگر در گذرنامه‌های قبلی مُهر ویزای شینگن خورده است، آن‌ها را در پرونده درخواست ویزا خود قرار دهید.
  • اصل شناسنامه فرد متقاضی ویزای شینگن فرانسه به همراه کُپی تمام صفحه‌های آن.
  • اسناد تمکن مالی فرد متقاضی ویزای فرانسه که باید ۳ ماه گردش حساب اخیر فرد با مُهر و امضای بانک باشد.
  • کارمندان باید قرار داد کار، ۶ ماه گردش حساب اخیر، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر مرخصی را در بین مدارک خود به همراه داشته باشند.
  • متقاضیان ویزای فرانسه که تاجر هستند باید سند ثبت شرکت در روزنامه رسمی، کارت بازرگانی یا پروانه کسب خود را ضمیمه پرونده ویزای خود کنند.
  • متقاضیان ویزای شنگن که مشاغل آزاد دارند باید کپی جواز کسب، صورت‌حساب گردش حساب بانکی ۶ ماه اخیر، مفاصا حساب مالیاتی را در پرونده خود داشته باشند.
  • بازنشستگانی که اقدام به اخذ ویزای فرانسه کردند باید فیش حقوقی و حساب بانکی ۶ ماه اخیر خود را به سفارت فرانسه نشان دهند.
  • اگر برای کودکان و دانشجویان اقدام به اخذ ویزا کرده‌اید باید گواهی تقبل هزینه‌های سفر به فرانسه وی را تأیید کنید که این اسناد باید توسط یکی از والدین باشد که شامل: اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخص متقبل‌کننده است. البته اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود سفر می‌کند، الزامی است.
    هم‌چنین گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت‌نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه باید در پرونده وی قرار گرفته باشد.
    دانشجویان باید شخصاً در وقت سفارت حضور داشته باشند، اما کودکان زیر ۱۲ سال الزام به حضور در سفارت را ندارند.
  • تأییدیه و رزرو هتل که نشان از محل اقامتتان در طول سفر به فرانسه است.
  • بلیط رفت و برگشت و تأییدیه رزرو بلیط هواپیما
  • نامه‌ای که در آن کاملاً هدف از سفر به فرانسه ذکر شده‌است. (این نامه با عنوان برنامه سفر به فرانسه هم بین متقاضیان ویزا شناخته می‌شود.)

ویزای شینگن فرانسه | ویزای فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه (چگونه ویزای شینگن فرانسه بگیریم؟)

مرکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان نماینده رسمی اسکای‌لاین، یکی از معتبرترین مراکز اخذ ویزای فرانسه است که تمام قوای خود را بکار برده‌است تا بتوانید به فرانسه سفر کنید. شما مسافران سفر به فرانسه با اخذ ویزای شینگن فرانسه قادر خواهید بود به کشورهای دیگر هم‌پیمان شنگن نیز سفر کنید.

در صورت ابهام در تکمیل مدارک اخذ ویزا و یا گرفتن وقت سفارت فرانسه می‌توانید با شماره‌ ۵۷۹۳۸ تماس بگیرد تا کادر مجرب اخذ ویزای ساحل شنی درخشان شما عزیزان را همیاری کند.

مطالب مرتبط

تصاویر

ارسال پاسخ

12 + 13 =