021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن مجارستان | ویزای مجارستان

ویزای شینگن مجارستان (Hungary Schengen Visa) و ارائه درخواست ویزا برای کشور مجارستان (Apply for a VISA to Hungary)

مجارستان یکی دیگر از اعضای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است که برای سفر و مهاجرت به این کشور نیاز به اخذ ویزای شینگن مجارستان دارید. برای دریافت ویزای مجارستان می‌توانید با گرفتن وقت سفارت مجارستان و تکمیل مدارک روادید مجارستان آن را دریافت کنید و یا دریافت ویزای مجارستان خود را به مراکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان بسپارید تا اقدام به دریافت ویزای مجارستان شما شود. البته در هر صورت نیاز به تکمیل مدارک ویزای مجارستان دارید که در ادامه این مقاله می‌توانید مدارک مورد نیاز اخذ ویزای مجارستان خود را تکمیل کنید.

مجارستانمجارستان (Hungary)

کشور مجارستان واقع در اروپای مرکزی با آب‌وهوای قاره‌ای مرطوب است. کشور مجارستان با مساحتی بالغ بر ۹۳ هزار و ۳۰ کیلومتر مربع است و جمعیتی حدود ۱۰ میلیون نفر را دارا می‌باشد که بوداپست را به عنوان پایتخت خود انتخاب کرده‌است. بیشتر مردم مجارستان پیرو دین مسحیت هستند و شما مسافران مجارستان، بعد از دریافت ویزای مجارستان برای هزینه‌های سفر خود باید پول این کشور که فورینت است را تهیه کنید. وجود بناهای تاریخی و زیبای این کشور که اکثر آن‌ها به ثبت یونسکو رسیده‌است، باعث‌شده که به مجارستان، پاریس شرق لقب داده‌‌شود. طرفداران سفر به مجارستان بعد از دریافت ویزای شینگن مجارستان به سرزمینی با شکوه سفر خواهند کرد، که دومین دریاچه آب گرم دنیا را در دل خود جای داده‌است. مجارستان کشوری است که از نظر اقتصادی بسیار پویاست که هموطنان بسیاری برای تحصیل و تجارت اقدام به دریافت ویزای مجارستان می‌کنند.

انواع ویزای شینگن مجارستان یا ویزای مجارستان

ویزاهای مجارستان به دو حالت یک ورودی و چند ورودی هستند که بنا به درخواست متقاضی داده می‌شود، البته مجارستان همانند دیگر اعضای هم‌پیمان شینگن دارای انواع مختلفی ویزا است که از قرار زیر است:

  • ویزای توریستی مجارستان (Hungary Tourist Schengen Visa)

  • ویزای تجاری مجارستان (Hungary Visa for Business Purposes)

  • ویزای مجارستان برای اهداف پزشکی (Hungary Visa for Medical Purposes)

  • ویزای شینگن مجارستان | ویزای مجارستانویزای مجارستان برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم و مذهبی (Hungary Visa for Cultural, Sports, Film Crew or Religious Purposes)

  • ویزای مجارستان برای اعضای نمایندگی‌های رسمی (Hungary Visa for Members of Official Delegations)

  • ویزای مجارستان برای تحصیل، آموزش، پژوهش یا سایر اهداف کارآموزی (Hungary Visa for Study, Training, Research, or other type of Internship Purposes)

  • ویزای مجارستان برای همسر/شوهر شهروند مجارستانی (Hungary Visa For The Wife/Husband of a Hungarian citizen)

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی مجارستان (Hungary Airport Transit Visa)

  • ویزای مجارستان برای کودکان زیر سن قانونی (Hungary Visa for Under-Age Children)

شما می‌توانید با استفاده از خدمات ویزای شینگن و ویزای شینگن مجارستان در مجموعه ساحل شنی درخشان برای ویزای توریستی مجارستان و ویزای تجاری مجارستان اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره کارشناسان ویزای شنگن با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید. متخصصین ویزای شنگن در انتظار شما هستند.

ویزای شینگن مجارستان | ویزای مجارستان

بعد از مشخص‌شدن نوع ویزای درخواستی، متقاضی روادید مجارستان حالا باید مراحلی را برای اخذ ویزا طی کند، که اولین قدم برای این کار گرفتن وقت سفارت مجارستان است. ابتدا باید فُرم درخواست وقت سفارت را تکمیل کنید و زمانی مشخص کنید تا در همان روز و ساعت در سفارت مجارستان شخصاً حضور داشته باشید تا انگشت‌نگاری و کارهای دیگر انجام گردد.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن مجارستان

مدارک ابتدایی ویزای شینگن مجارستان که برای تمام ویزا‌های دیگر مجارستان هم یکسان است از قرار زیر می‌باشد که حتماً باید همراه خود داشته باشید و در صورت نیاز به ترجمه باید آن‌ها را ترجمه کنید و تحویل سفارت مجارستان دهید تا موفق به دریافت ویزای شنگن مجارستان شوید:

  • تکمیل فُرم درخواست ویزای مجارستان که با مراجعه به سایت سفارت مجارستان می‌توانید به‌صورت آنلاین آن را تکمیل کنید.
  • اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار و دو صفحه سفید.
  • اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی روادید مجارستان.
  • ۲ قطعه عکس رنگی با پس‌زمینه سفید در اندازه ۳.۵ * ۴.۵ سانتی‌متر.
  • کپی ویزاهای قبلی و مُهرهای ورود و خروج (در صورتی‌که قبلاً ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید.)
  • نامه تمکن مالی با پرینت گردش حساب ۶ ماه اخیر با مُهر و امضای بانک.
  • گواهی اشتغال به‌کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد.)
  • بیمه‌‌نامه معتبر تا هنگام مشکل بتوانید درمان را در بیمارستان‌های مجارستان انجام دهید.
  • سند مالکیت برای تضمین بازگشت فرد به کشور خود.
  • تأییدیه رزرو هتل و بلیط رفت‌وبرگشت هواپیما.

ویزای شینگن مجارستان | ویزای مجارستان

چند نکته برای اخذ ویزای مجارستان

  • اگر درخواست ویزای تحصیلی دارید و متقاضی تحت تکلف پدر و مادرش است باید گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی تمکن مالی برای تقبل پرداخت هزینه‌های تحصیل دانشجو از جانب خانواده داده‌شود. هم‌چنین متقاضی درخواست‌کننده ویزای تحصیلی مجارستان اگر تنها سفر می‌کند باید رضایت‌نامه رسمی از جانب پدر داشته باشد.
  • دانشجویان متقاضی ویزای تحصیلی مجارستان علاوه بر مدارک هر کالج که نیاز است، باید در امتحان آیلتس (IELTS) شرکت کنند و نمره قبولی برای هر مقطع تحصیلی را کسب کنند و بخاطر داشته باشند که در ابتدا، ویزای مجارستان آن‌ها به مدت یک‌سال خواهد بود و در صورت قبولی و موفقیت در کسب نمره قبولی دانشگاه‌های مجارستان می‌توانند ویزای خود را تمدید کنند و به ادامه تحصیل در بهترین کالج‌های مجارستان مشغول باشند و آینده شغلی درخشانی را برای خود ببینند.
  • متقاضیان ویزای سمینارها باید کارت هیئت علمی و دانشجویی و … خود را به سفارت مجارستان نشان دهند.
  • متقاضیان اخذ ویزای تجاری اگر در شرکت خصوصی مشغول بکار هستند باید ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت به همراه کپی آن را به همراه داشته باشند و اگر شغل شخص آزاد است باید پروانه کسب و کارت بازرگانی داشته باشد.
  • افرادی که برای دیدار اقوام خود اقدام به اخذ ویزا کردند، حتماً باید دعوت‌نامه رسمی داشته باشند و آن را در مدارک ویزای مجارستان قرار دهند.
  • بیمارانی که برای درمان، مجارستان را انتخاب کرده‌اند، باید مدارک بیماری و گواهی لازم در رابطه با درمان در بیمارستان مجارستان را داشته باشند و مدرکی دال بر این‌که می‌توانند هزینه‌های بیمارستان را تقبل کنند به سفارت مجارستان تحویل دهند.

ویزای شینگن مجارستان | ویزای مجارستان

یادآوری در مورد مدت زمان صدور ویزای شینگن مجارستان و تمدید ویزای مجارستان

  • برای اخذ ویزای شنگن مجارستان باید برای هر فرد وقت سفارت جداگانه بگیرید و حتماً در زمان مشخص‌شده در سفارت حضور داشته باشید.
  • بعد از تعیین وقت سفارت مجارستان و تحویل مدارک ویزا به سفارت مجارستان حدود ۲۰ روز زمان لازم است تا نتیجه بررسی مدارک ویزای مجارستان اعلام گردد.
  • مدت زمان ویزای شنگن مجارستان ۳ ماه است که در صورت نیاز و نوع ویزای متقاضی این ویزا تمدید خواهد شد که باید این تمدید از طریق مقامات رسمی کشور مجارستان انجام گیرد.

اخذ ویزای شینگن مجارستان (چگونه ویزای شینگن مجارستان بگیریم؟)

مرکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان نماینده رسمی اسکای لاین در ایران، شما متقاضیان عزیز را که در گرفتن ویزای شینگن هیچ تجربه‌ای ندارید همراهی می‌کند تا با تکمیل مدارک اخذ ویزای مجارستان بتوانید به مجارستان و دیگر کشور‌های منطقه شنگن سفر کنید. برای درخواست مشاوره اخذ ویزای شینگن مجارستان با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید.

مطالب مرتبط

تصاویر

ارسال پاسخ