021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com
021-57938 021-57918000 info@sahelsheni.com

ویزای شینگن نروژ (Norwegian Schengen Visa) و ارائه درخواست ویزا برای کشور نروژ (Apply for VISA to Norway)

ویزای شینگن نروژ یکی از الزامات سفر به نروژ برای مسافران ایرانی است، چون این کشور عضو اتحادیه اروپا و کشورهای هم‌‌پیمان شینگن می‌باشد که برای سفر به آن‌ باید اقدام به اخذ ویزا از سفارت نروژ کنید. هم‌چنین شما با داشتن ویزای شینگن نروژ و یا ویزای شینگن می‌توانید به سایر کشورهای منطقه شنگن و همین‌طور کشورهایی که از قوانین ویزای شنگن پیروی می‌کنند، سفر کنید.

نروژ برای راحتی اخذ ویزا، این امکان را برای متقاضیان فراهم‌کرده تا با مراجعه به مراکز معتبر اخذ ویزای شینگن و آژانس‌های گردشگری معتبر، بتوانید مدارک خود را تکمیل کنید و ویزای شنگن نروژ خود را از طریق آن‌ها پیگیری کنید. البته نتیجه قبول و یا رد شدن درخواست روادید نروژ (ویزا) بر عهده خود سفارت نروژ است. یکی از این مراکز معتبر برای اخذ ویزای نروژ، مرکز اخذ ویزای ساحل شنی درخشان است که با داشتن کادری مجرب در اخذ ویزا شما را همیاری می‌کند.

ویزای شینگن نروژ | ویزای نروژنروژ (Norway)

نروژ یکی از کشورهای اروپایی واقع در شمال قاره اروپا است که با کشورهای روسیه، فنلاند و سوئد همسایه می‌باشد. نروژ یکی از کشورهایی است که از نظر اقتصادی بسیار مرفه است و برای گرفتن ویزا و مهاجرت می‌تواند گزینه خوبی باشد. نروژ با داشتن آب‌وهوای سرد و کوهستانی از تعداد بی‌شماری توریست پذیرایی می‌کند که ورود این توریست‌ها به کشور را مدیون داشتن طبیعت بکر و منحصربه‌فردش است. اگر قصد سفر به نروژ را دارید باید اقدام به اخد ویزای شینگن کنید تا بتوانید از جاذبه‌های گردشگری این کشور اروپایی دیدن کنید. برای سفر به نروژ بد نیست کمی اطلاعات عمومی در مورد این کشور را زیاد کنید پس به لیست کوتاهی که به نوعی راهنمای سفر به نروژ است دقت کنید:

  • کشور پادشاهی نروژ، شهر اسلو را به عنوان پایتخت خود شناخته‌است.
  • مردم نروژ به زبان نروژی و سامی سخن می‌گویند.
  • نروژ جزء اتحادیه اروپا و هم‌پیمان شینگن است. (برای رفتن به نروژ باید اقدام به تهیه ویزای شینگن کنید.)
  • مساحت کشور نروژ حدود ۳۸۵۱۵۵ کیلومتر مربع است که بیشتر از ۷۰ درصد آن را یخبندان فرا گرفته و قابل سکونت نیست.
  • طبق آخرین آمار نروژ جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون و ۱۳۰ هزار نفر است که بیشتر در جنوب کشور سکونت دارند که دارای آب‌وهوای گرم‌تری می‌باشد.

ویزای شینگن نروژ | ویزای نروژ

ویزای شینگن نروژ یا ویزای نروژ (Norway Visa)

برای دریافت ویزای شنگن نروژ، ابتدا باید به‌صورت حضوری، تلفنی و یا به‌صورت آنلاین اقدام به تکمیل فُرم درخواست وقت سفارت نروژ کنید. و در تاریخ مشخص‌شده همراه با مدارک ویزای نروژ در سفارت شخصاً حضور داشته باشید. زیرا کار انگشت‌نگاری در آن روز انجام می‌گردد. نروژ دارای انواع مختلفی ویزا است که به شرح زیر می‌باشد و شما با توجه به نوع سفر خود باید مدارک هر کدام را با توجه به درخواست‌های سفارت نروژ تهیه کنید و به آن‌ها تحویل دهید و در انتها سفارت نروژ درمدت ۱۵ تا ۳۰ روز نتیجه درخواست ویزای نروژ را به شما اعلام خواهدکرد.

ویزای شینگن نروژ | ویزای نروژ

انواع ویزای شینگن نروژ

  • ویزای توریستی و یا گردشگری نروژ (Norway Tourist/Visitor Visa)

  • ویزای تجاری نروژ (Norway Visa for Business Purposes)

  • ویزای خصوصی یا دیدار با اقوام و دوستان (Visiting Family/Friends)

  • ویزای نروژ برای اهداف پزشکی (Norway Visa for Medical Purposes)

  • ویزای نروژ برای فرهنگ، ورزش، خدمه فیلم و اهداف مذهبی (Norway Visa for Culture, Sports, Film Crew or Religious Purposes)

  • ویزای نروژ برای اعضای نمایندگی‌های رسمی (Norway Visa for Members of Official Delegations)

  • ویزای نروژ برای تحصیل، آموزش، پژوهش یا سایر اهداف کارآموزی (Norway Visa for Study, Training, Research, or other type of Internship Purposes)

  • ویزای نروژ برای همسر/شوهر شهروند نروژی (Norway Visa For The Wife/Husband of a Norwegian citizen)

  • ویزای حمل‌ونقل (ترانزیت) فرودگاهی نروژ (Norway Airport Transit Visa)

  • ویزای نروژ برای کودکان زیر سن قانونی (Norway Visa for Underage Children)

شما می‌توانید با استفاده از خدمات ویزای شینگن و ویزای شینگن نروژ در مجموعه ساحل شنی درخشان برای ویزای توریستی نروژ، ویزای تجاری نروژ و ویزای بازدید از اقوام و آشنایان اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره کارشناسان ویزای شنگن با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید. متخصصین ویزای شنگن در انتظار شما هستند.

ویزای شینگن نروژ | ویزای نروژمدارک مورد ویزای شینگن نروژ

برای دریافت تمامی ویزاهای شنگن نروژ نیاز به چند مدارک دارید که در همه آن‌ها مشترک است که به شرح زیر است:

  • بلیط پرواز و یا رزرو پرواز نروژ را باید به همراه داشته باشید.
  • ارائه عکس تمام رخ با کیفیت عالی در اندازه ۳.۵ * ۴.۵ با پس‌زمینه سفید رنگ.
  • ارائه گذرنامه معتبر (اصل و کُپی گذرنامه) و با داشتن حداقل ۶ ماه اعتبار و برگ سفید. (داشتن گذرنامه‌های قبلی که قبلاً مُهر ویزای شنگن خورده است نیز الزامی می‌باشد.)
  • بیمه‌نامه (بیمه مسافرتی) معتبر که در هنگام سفر که در صورت مشکل بتوانید از آن استفاده کنید.
  • رزرو هتل در نروژ یا تأیید محل اقامت در نروژ
  • پرینت حساب بانکی ۳ ماه گذشته که نشان دهد متقاضی اخذ ویزای شینگن نروژ از لحاظ اقتصادی توانایی پرداخت هزینه‌های سفر خود را دارد.
  • ارائه شناسنامه متقاضی اخذ ویزای شینگن نروژ به سفارت نروژ
  • مدارک شغلی از قبیل فیش حقوقی، بیمه و گواهی اشتغال به‌کار و یا اگر شغلتان آزاد است باید پروانه کسب را ضمیمه پرونده خود کنید و اگر بازنشسته هستید، مدارکی دال بر این‌که می‌توانید از پس هزینه‌های سفر بربیایید، الزامی می‌باشد.
  • در صورت دانشجو بودن گواهی اشتغال به تحصیل و مدرکی که نشان دهد خانواده هزینه سفر شما را برعهده دارند را باید در مدارک ویزا خود داشته باشید.
  • ویزای شنگن توریستی که به قصد تفریح و گردش صادر می‌شود، حتماً نیاز دارد که برای سفارت نروژ مدارکی تهیه کنید که نشان دهد برنامه سفر شما چیست. و مدرکی همانند پرینت رزرو هتل و یا تأییدیه هتل در نروژ که محل اقامت شما را مشخص کند را باید نشان دهید.
  • نروژ بخاطر داشتن رفاه اقتصادی بسیار عالی، تعداد بسیار زیادی از تُجار علاقمند به سرمایه‌‌گذاری در این کشور هستند. برای این کار نیاز دارید که از طرف کارفُرما یک دعوت‌نامه رسمی ارسال شود که تاریخ و آدرس دقیق در آن ثبت شده‌باشد تا بتوانید ویزای تجاری نروژ را دریافت کنید و اگر قبلاً در شرکت‌های نروژ فعالیت داشتید باید مدارک و اسناد را ضمیمه دیگر مدارکتان کنید.
  • در صورتی‌که قصد اخذ ویزای خصوصی برای بازدید از خانواده و دوستان را دارید، باید حتماً دعوت‌نامه رسمی از طرف میزبان داشته باشید. در صورتی‌که با وی نسبت خانوادگی دارید باید مدارک شناسایی بهمراه داشته باشید که آن را اثبات کند.
  • در صورتی‌که برای ادامه تحصیل اقدام به ویزای تحصیلی در نروژ کرده‌اید، باید مدارک لازم دانشگاه مورد نظرتان را به آن دانشگاه ارسال کنید و پس از آن‌که دانشگاه شما را قبول کرد باید برایتان یک دعوت‌نامه رسمی برای تحصیل در دانشگاه را ارسال کند تا شما آن را در بین مدارک دیگر بهمراه داشته باشید. توجه داشته باشید که اگر دو سال در نروژ تحصیل کردید بعد از این مدت می‌توانید یک دعوت‌نامه رسمی به عنوان همراه برای خانواده و دوستان خود ارسال کنید. در ضمن در هنگام تحصیل در دانشگا‌ه‌های نروژ می‌توانید کار پاره‌وقت و یا تمام‌وقت داشته باشید.

ویزای شینگن نروژ | ویزای نروژسفارت نروژ در تهران

آدرس سفارت نروژ: لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳

فکس: ۲۲۲۹۲۷۷۶

کد پستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

ایمیل: emb.tehran@mfa.no

وبسایت: www.norway.no

ساعت کاری سفارت نروژ: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۵:۳۰

دفتر وی‌اف‌اس (VFS)

نشانی:  تهران، خیابان پاسداران، خیابان گلستان پنجم (موسوی)، میدان هروی، مرکز هروی، طبقه چهارم

تلفن‌ها:
۸۵۳۱۹۴۷۲
۸۲۸۰۵۹۱۵

ایمیل: info.norwayiran@vfshelpline.com

اخذ ویزای شینگن نروژ (چگونه ویزای شینگن نروژ بگیریم؟)

مرکز اخذ ویزای شینگن ساحل شنی درخشان، نماینده رسمی اسکای‌لاین در ایران، آماده خدمت‌رسانی برای متقاضیان اخذ ویزای شینگن است و در تمام مراحل اخذ ویزای شینگن نروژ، شما را یاری می‌کند. برای دریافت مشاوره در مورد ویزای شینگن با شماره‌ ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید.

مطالب مرتبط

منابع

تصاویر

ارسال پاسخ

سه × یک =