info@sahelsheni.com
info@sahelsheni.com

ویزای شینگن هلند | ویزای هلند

ویزای شینگن هلند (The Netherlands Schengen Visa) و ارائه درخواست ویزا برای کشور هلند (Apply for a VISA to The Netherlands)

هلند سرزمینی در غرب اروپا و در شمال غربی قاره سبز واقع شده‌ است که برای دیدن آن باید اقدام به اخذ ویزای شینگن هلند کنید. برای گرفتن ویزای هلند ملزم به تهیه مدارک اخذ ویزا و گرفتن وقت سفارت هلند هستید تا بتوانید ویزای شینگن هلند را دریافت کنید.

ساحل شنی درخشان با چندین سال سابقه در دریافت اخذ ویزای شنگن شما را تا دریافت ویزای شینگن هلند همیاری می‌کند، اما قبل از هر اقدامی لازم است با خواندن مقاله زیر مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هلند خود را تکمیل کنید تا مراحل دریافت ویزا زودتر پیش رود.

هلندهلند (Netherlands)

هلند سرزمینی پادشاهی است در شمال غربی اروپا، که عضو اتحادیه اروپا و هم‌پیمان با اعضای شینگن است. برای مسافران ایرانی عازم هلند داشتن ویزای هلند از الزامات است. هلند سرزمین گل‌های لاله دارای آب‌وهوای معتدل است که تابستان‌های خنک و زمستان‌های معتدلی دارد. هلند سرزمین آسیاب‌های بادی با مراتع سرسبزش حدود ۱۶/۵ میلیون جمعیت دارد که در مساحتی بالغ بر ۴۱۵۲۶ کیلومتر مربع سکونت می‌کنند. کشور هلند با کشورهای آلمان، بلژیک و بریتانیا همسایه می‌باشد. بیشتر مردم هلند که به دین مسحیت پروتستان اعتقاد دارند به زبان هلندی، انگلیسی و آلمانی صحبت می‌کنند. متقاضیان اخذ ویزای هلند برای هزینه‌های سفر خود باید اقدام به تهیه یورو کنند، زیرا پول رایج در این کشور یورو می‌باشد. پادشاهی کشور هلند، آمستردام که بزرگترین شهر هلند نیز است را به عنوان پایتخت خود به رسمیت شمرده است.

آمستردام یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در بین مسافران است که هموطنان عزیز برای سفر به این شهر زیبا باید از طریق سفارت هلند اقدام به دریافت ویزای شنگن هلند کنند، البته برای سهولت در اخذ ویزا می‌توانند از مراکز اخذ ویزا و یا آژانس‌های هواپیمایی معتبر درخواست کنند تا پیگیر ویزای متقاضیان باشد.

ویزای شینگن هلند یا ویزای هلند

مسافران هلند که از الزام داشتن ویزای هلند آگاه هستند باید با انواع ویزای هلند و مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن هلند آگاهی پیدا کنند که در زیر انواع ویزای هلند شرح داده شده‌است تا بتوانید بنا به درخواست روادید هلند مدارک لازم آن را نیز تکمیل کنید.

ویزای شینگن هلند | ویزای هلند

انواع ویزای شینگن هلند

  • ویزای توریستی یا گردشگری هلند (Dutch Tourist Schengen Visa)

  • ویزای تجاری هلند (Dutch Visa for Business Purposes)

  • ویزای خصوصی هلند (دیدار با اقوام و دوستان)

  • ویزای هلند برای اهداف پزشکی (Dutch Visa for Medical Purposes)

  • ویزای هلند برای اهداف فرهنگی، ورزشی، خدمه فیلم و مذهبی (Dutch Visa for Cultural, Sports, Film Crew or Religious Purposes)

  • ویزای هلند برای اعضای نمایندگی‌های رسمی (Dutch Visa for Members of Official Delegations)

  • ویزای هلند برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی (Dutch Visa for Study, Training, Research, or other type of Internship Purposes)

  • ویزای هلند برای همسر/شوهر شهروند هلندی (Dutch Visa For The Wife/Husband of a Dutch citizen)

  • ویزای حمل‌ونقل فرودگاهی هلند (Dutch Airport Transit Visa)

  • ویزای هلند برای کودکان زیر سن قانونی (Dutch Visa for Under-Age Children)

  • ویزای کار هلند (بلند مدت)

شما می‌توانید با استفاده از خدمات ویزای شینگن و ویزای شینگن هلند در مجموعه ساحل شنی درخشان برای ویزای توریستی هلند، ویزای تجاری هلند و ویزای خصوصی هلند جهت دیدار با اقوام و آشنایان اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره کارشناسان ویزای شنگن با شماره ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید. متخصصین ویزای شینگن در انتظار شما هستند.

ویزای شینگن هلند | ویزای هلند

مراحل دریافت ویزای شنگن هلند

متقاضیان ویزای هلند برای این‌که بتوانند به آمستردام و یا شهر‌های دیگر هلند سفر کنند باید ابتدا به سایت سفارت هلند مراجعه کنند تا با تکمیل فُرم درخواست ویزای هلند، بتوانند از سفارت هلند وقت سفارت مشخص کنند تا مدارک لازم را به آن‌ها بدهند و بعد از مصاحبه و انگشت‌نگاری در سفارت منتظر نتیجه درخواست ویزای خود باشند. مدت زمانی که بعد از وقت سفارت هلند طول می‌کشد تا نتیجه ویزای هلند مشخص شود تقریباً ۲۰ روز است.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن هلند

  • Hollandفُرم درخواست ویزا که به‌صورت آنلاین در سایت سفارت هلند پُر کرده‌اید، باید امضاء شده در پرونده قرار گیرد.
  • شناسنامه شخص متقاضی ویزای هلند
  • گذرنامه (پاسپورت) که دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد. داشتن دو صفحه سفید در پاسپورت برای ویزای شینگن الزامی است. (کُپی سایر صفحه‌های گذرنامه که دارای ویزا است نیز الزامی می‌باشد.)
  • دو قطعه عکس زمینه سفید در اندازه ۳/۵*۴/۵ سانتی‌متر
  • کُپی بلیط رفت‌وبرگشت و یا تأییدیه رزرو بلیط هواپیمای رفت‌وبرگشت
  • مدرکی دال بر اثبات محل اقامت متقاضی در طول سفر (تأییدیه رزرو هتل در هلند)
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تأهل، شناسنامه فرزندان و گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر که مورد تأیید کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن باشد. این بیمه‌نامه برای هزینه‌های احتمالی درمان و یا هزینه‌های بیمارستان است که احتمال وقوع آن وجود دارد، استفاده می‌شود.
  • گواهی تمکن مالی یعنی پرینت گردش حساب ۳ ماه اخیر شخص برای اثبات این‌که متقاضی اخذ ویزای شینگن هلند توانایی پرداخت هزینه‌های سفر خود را دارد.
  • اگر فرد متقاضی ویزای هلند کارمند باشد باید: قرارداد کار، اجازه خروج از جانب کارفرما و حساب مالیاتی برای فیش حقوق خود را ضمیمه پرونده اخذ ویزای خود کند.
  • اگر متقاضی ویزا دارای شغل آزاد باشد باید: کُپی جواز کسب، گردش حساب بانکی شش ماه گذشته و مدارک حساب مالیاتی خود را ضمیمه پرونده ویزا خود کند.
  • اگر دانشجو هستید و قصد اخذ ویزای هلند دارید باید: گواهی اشتغال به تحصیل و مدرکی دال بر این‌که شخصی همانند خانواده هزینه‌های سفر شما را متقبل می‌شود در پرونده وجود داشته باشد.
  • بازنشستگان گرامی هم باید فیش حقوقی ۶ ماه گذشته خود را در پرونده ویزای شینگن قرار دهند.
  • هم‌چنین باید مدرکی ارائه دهید با عنوان برنامه سفر به هلند که نشان‌دهنده این است که متقاضی ویزا تنها برای گردش و تفریح در هلند درخواست ویزا کرده است نه چیز دیگری.

موارد ذکر شده در بالا تماماً برای ویزای توریستی هلند کافی است اما اگر به قصد دیگری به هلند سفر می‌کنید باید مدارک دیگری را به مدارک ویزای بالا اضافه کنید که در ادامه مقاله به توضیح بیشتر آن می‌پردازیم:

  • برای اخذ ویزای تجاری باید از طرف کارفرما برای شما یک دعوت‌نامه رسمی ارسال شود تا به سفارت هلند تحویل دهید.
  • برای این‌که به دیدار خانواده و یا اقوام بروید هم نیاز به ارسال دعوت‌نامه رسمی از طرف آن‌ها خواهید داشت.
  • هم‌چنین اگر برای ویزای تحصیلی اقدام کردید و از طرف دانشگاه‌های هلند مورد پذیرش قرار گرفتید باید از طرف دانشگاه برایتان یک دعوت‌نامه تحصیلی ارسال گردد. با دعوت‌نامه تحصیلی شما ابتدا به مدت یک ترم به تحصیل می‌پردازید. بعد از آن‌که در نمرات قبول شدید، ویزای شما به مدت طولانی مدت و چند بار ورود برای شما تمدید خواهد شد که این تمدید حتماً از طرف سفارت هلند و مقامات رسمی هلند باید صورت گیرد.

اخذ ویزای شینگن هلند (چگونه ویزای شینگن هلند بگیریم؟)

دفتر خدمات مسافرت هوائی و جهانگردی ساحل شنی درخشان، نماینده رسمی اسکای‌لاین در ایران، با داشتن کادر مجرب در اخذ انواع ویزای شینگن برای تمام اعضای هم‌پیمان حوزه شنگن خوش‌حال می‌شود که به این مرکز معتبر اخذ ویزا اعتماد کرده و تمام مراحل اخذ ویزای خود را به آن بسپارید تا بتواند به شما متقاضیان ویزای هلند خدمت‌رسانی کند. در صورت نیاز به مشاوره در اخذ ویزای هلند می‌توانید با شماره ۵۷۹۳۸ تماس حاصل فرمایید.

مطالب مرتبط

تصاویر

Leave a Reply