ویزای تحصیلی کانادا (Canadian Student Visa)

قصد دارید که ادامه تحصیل دهید، اما نمی‌دونید که در کدام کشور و یا در کدام دانشگاه باید به تحصیل بپردازید؟ مطمئناً یکی از گزینه‌هایی که در ذهن شما پرورش‌یافته تحصیل در کشور کانادا و بهترین دانشگاه‌های این کشور است. اگر قصد دارید که برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید ولی هنوز سردرگُم هستید، می‌توانید با مرکز اخذ ویزای شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ساحل شنی درخشان تماس بگیرید تا بتوانید هرچه سریع‌تر روادید تحصیلی کانادا را دریافت کنید و به سمت آینده درخشان خود حرکت کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا (Apply for a Canadian student visa)

همان‌طور که می‌دانید کانادا یکی از کشورهای معروف و مقرون‌به‌صرفه برای تحصیل است. مخصوصاً این‌که در کنار تحصیل مزیت‌های خوب دیگری نصیب درخواست‌کنندگان ویزای تحصیلی کانادا می‌شود. از جمله این مزیت‌ها، امکان اخذ اقامت پس از تحصیل می‌باشد و یا گرفتن بورسیه‌های دولتی و متنوع است و یا امکان دریافت ویزای همراه برای تمامی اعضای خانواده برای درخواست‌کنندگان روادید کانادا است که برای ایرانی‌ها می‌تواند یک نقطه قوت برای تحصیل در شهر‌های مهم کانادا مثل تورنتو، ونکوور و … باشد. با شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ساحل شنی درخشان همراه‌ باشید تا اطلاعات بیشتری از ویزای تحصیلی کانادا کسب کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا، در اصل نوعی مجوز موقتی برای زندگی‌کردن و تحصیل در این کشور است.

در کل ویزای تحصیلی کانادا به دو دسته ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی تقسیم می‌شود. با دریافت این ویزا، می‌توانید برای اعضای خانواده هم ویزا بگیرید و در کنار خانواده، به تحصیل و کار در این کشور پیشرفته ادامه دهید. اصلی‌ترین شرط برای دریافت ویزا از سفارت کانادا، پذیرفته‌شدن از سوی یک مدرسه، دانشگاه یا مؤسسه آموزشی در کاناداست و تنها پس از دریافت نامه پذیرش تحصیلی است که می‌توانیم برای شما درخواست ویزای تحصیلی کانادا کنیم.

ویزای تحصیلی کاناداصدور ویزای تحصیلی کانادا چقدر زمان می‌برد؟

مدت زمانی که سفارت کانادا برای صدور رواید تحصیلی کانادا اعلام کرده است نزدیک بر ۱۱ هفته است که البته این مدت زمان مشروط بر اضافه‌شدن زمان انگشت‌نگاری و تکمیل‌بودن مدارک لازم برای ویزای تحصیلی و هم‌چنین در دست‌داشتن نامه پذیرش تحصیلی می‌باشد.

اعتبار ویزای تحصیلی کانادا چقدر است؟

در صورتی‌که درخواست ویزای تحصیلی شما از سوی اداره مهاجرت این کشور پذیرفته‌شد، یک ویزای موقتی برایتان صادر می‌گردد تا به این کشور بروید سپس بعد از قدم گذاشتن در خاک کانادا، ویزای تحصیلی شما با توجه به مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و دانشگاه تمدید می‌گردد. اما اصلاً نگران اعتبار ویزای خود نباشید چون در هر صورت ویزای تحصیلی کانادای شما تا به پایان رساندن درس و دانشگاه اعتبار دارد و حتی در شرایط خاص می‌توانید روادید تحصیلی خود را تمدید کنید.

برای ویزای تحصیلی کانادا چه مدارکی لازم است؟

از آنجایی که مدت اعتبار ویزای تحصیلی از ویزای توریستی کانادا بیشتر است، حساسیت اداره مهاجرت این کشور نیز جهت ارائه این ویزا به نسبت بیشتر است. یکی از با اهمیت‌ترین مدراکی که برای دریافت ویزای تحصیلی در نظر گرفته می‌شود، گواهی تمکن مالی است. البته مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا به قرار زیر است:

  • گذرنامۀ معتبر (فایل اسکن‌شده)
  • شناسنامه با ترجمه (اسکن‌شده) در صورتی‌که متأهل هستید همراه داشتن شناسنامه همسرتان الزامی است.
  • دو عدد عکس ۳/۴ در ۴/۵ سانتی‌متری با پس‌زمینه سفید رنگ
  • نامۀ پذیرش تحصیلی (Admission Letter) از طرف مدرسه، دانشگاه یا مؤسسه آموزشی معتبر
  • برنامۀ تحصیلی (Study Plan)
  • فُرم‌ پُرشدهٔ درخواست ویزای تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی که شامل: گردش حساب ۴ ماه اخیر، بورسیه دانشگاه، نامه حامی مالی، گواهی حساب بانکی خود شخص در کانادا و …
  • تأییدیه پرداخت شهریه دانشگاه
  • مدرک زبان مورد نیاز (آیتلس، تافل که در رشته‌های تحصیلی، دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت است.)

توجه کنید که همه این مدارک را باید به‌صورت فایل اسکن‌شده داشته باشید. هم‌چنین در کنار مدارک ذکرشده، باید مدارکی چون عدم سوء پیشینه، حداقل ۶ ماه اعتبار پاسپورت و توانایی قانع‌کردن افسر مهاجرت را داشته باشید تا بتوانید ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا باید چه مراحلی را دنبال کرد؟

  • دریافت نامهٔ پذیرش تحصیلی از سوی یک مدرسه، داشنگاه و یا کالج معتبر در کانادا
  • برای سهولت در انجام این امر می‌توانید از کادر مجرب آژانس ساحل شنی درخشان کمک بگیرید، چون کشور کانادا در ایران سفارت ندارد و شما باید برای درخواست ویزا و انگشت‌نگاری باید به کشور های حوزه ایران مثل: ترکیه، امارات، گرجستان، آذربایجان و … مراجعه کنید.

چک لیست ویزای تحصیلی کانادا شامل چه مواردی است؟

  • گذرنامه (با حداقل ۱۲ ماه اعتبار)
  • مجوز تحصیل
  • نامه رفرنس از طرف سفارت
  • بیمه‌نامه مسافرتی
  • بلیط هواپیما و هتل رزرو‌شده در محل اقامت
  • نامه تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های تحصیل زندگی در کانادا
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • معاینهٔ پزشکی البته در برخی موارد که افسر مهاجرت تشخیص می‌دهد.
  • پرداخت هزینه‌های مربوطه
  • مدرک آیتلس یا تافل (بسته به دانشگاه مورد نظر)

مشاوره رایگان و اخذ ویزای تحصیلی کانادا توسط کارشناسان ساحل شنی درخشان

در این مطلب سعی کردیم توضیحات کاملی از ویزای تحصیلی کانادا و مدارک لازم برای درخواست روادید تحصیلی کانادا را برایتان ارائه دهیم تا راهنمایی برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای شما باشد. ساحل شنی درخشان، نماینده رسمی اسکای‌لاین در ایران تمام تلاش خود را می‌کند تا شما در سریع‌ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزای تحصیلی کانادا با شماره تلفن ۵۷۹۳۸ تماس بگیرید. امیدواریم با دریافت ویزای تحصیلی کانادا به تمام آرزو‌های بزرگی که برای آینده درخشانتان دارید دست یابید.

مطالب مرتبط

تصاویر

ارسال پاسخ